O nas

Smo družinsko podjetje Leder Herman d.o.o. z že več kot 40 letno tradicijo. Ukvarjamo se z dejavnostjo izdelovanja usnjenih izdelkov s poudarkom na vsakem posameznem kupcem. Nahajamo se v vinorodni deželi Haloze, v kraju Dolane, ki ležijo na vzhodu Slovenije tik ob meji s Hrvaško in blizu gradu Borl.

leder herman doo
o nas
o nas

Smo še eno izmed redkih podjetij v Sloveniji in sosednjih državah, ki izdeluje toliko različnih usnjenih izdelkov po individualnih željah kupcev.

Ponudba podjetja obsega zelo širok nabor usnjenih izdelkov: vsakdanja in modna usnjena oblačila, lovska usnjena oblačila, motoristična usnjena oblačila, usnjena narodna noša, usnjeni modni dodatki in usnjena galanterija. K temu spadajo tudi razne storitve: popravila različnih usnjenih oblačil in predmetov, nadgradnje izdelkov, tapeciranje pohištva, avtomobila, letal in specializiranih objektov.

Ker pa to še ni dovolj, smo v podjetju še razširili ponudbo in tako smo se poglobili v vsakega posameznega kupca, v njegove individualne želje in zahteve. Izdelujemo vsa usnja oblačila, modne dodatke in galanterijo po željah kupcev. Ponuja pa tudi vse storitve na njihovem področju.

K svojim kupcem poskušamo pristopit povsem individualno. Prisluhnemo njihovim željam in S svojim znanjem ter tradicijo poskušamo izdelek temu čim bolj približat.

leder herman doo

Kontaktirate nas lahko preko naslednjih kanalov:

info@leder-herman.com

00386 (0)41 262 362

(pon.-pet.: 8.00-18.00 ure in sob.: 8.00-12.00 ure)