Usnje

V podjetju Leder Herman uporabljamo usnje le iz najvišje kakovosti, ki ga kupujemo v najbolj priznanih usnjarnah, ki stremijo k ekološki naravnanosti strojenja kož. Kakovostno usnje je predvsem goveje, ovčje, jelenje in kozje usnje. Usnje, ki se uporablja za ustvarjanje Leder Herman izdelkov, je predelano pod strogimi pravili ekološkega standarda in je zato okolju prijazno. Leder Herman usnje je koži prijazno, ker ne povzroča alergij. Usnje diha in vpija znoj. Usnje je izredno odporno na drgnjenje in ima odlične lastnosti regeneracije. Usnje ima izredno dolgo življenjsko dobo ob pogoju, da ga redno in pravilno negujemo s primernimi preparati, ki se razlikujejo glede na površino usnja. Pravo usnje prepoznamo tako, da opazimo
nepravilnosti na površini ter spremembe v barvi in teksturi.

usnje
usnje
usnje

Pravo usnje je elastično, mehko, vzdržljivo, stabilno in uravnava temperaturo. Usnje, ki je pravo in najkakovostnejšo, ima unikatne vzorce in barve, kar poleg Leder Herman oblikovanja in ročnega dela omogoča, da usnje Leder Herman izstopa iz množice.
Poznamo usnje z gladko površino in usnje z rahlo kosmato površino. Usnje z gladko
površino se imenuje napa usnje, usnje z rahlo kosmato površino pa se imenuje semiš oziroma velur usnje.

Leder Herman usnje je že navdušilo različne modne hiše, kostumografe, lovce ter posameznike s prvovrstnim okusom za modo. Ponosni smo na dejstvo, da Leder Herman usnje oblači slovenske vojake in policiste.
Vsi usnjeni izdelki Leder Herman so narejeni unikatno in na maloserijski način. Vse usnjene izdelke oblikujemo sami in stremimo k temu, da je usnje, ki ga predamo strankam brezhibno in vrhunsko.

usnje

Kontaktirate nas lahko preko naslednjih kanalov:

info@leder-herman.com

00386 (0)31 726 440

(pon.-pet.: 8.00-18.00 ure in sob.: 8.00-12.00 ure)